thumbnail_image001.png__PID:b89d056a-f8ad-443c-b617-e061a3bcdd63

UPGRADE-HAIR & Z.ONE-CONCEPT ITALY

Fra hovedstaden Milano direkte til Upgrade-hair Danmark.
Upgrade-hair blev stiftet i Aalborg i 2008 hvor vores kontor & lager har beliggenhed.

Vi har eksklusiv eneforhandling i Danmark fra Z.One Concept Italien af flg. brands:

  • Milk-shake
  • Depot
  • Simply zen


Som er hår & krops produkter til frisøren og til webshops

Z.one concept™


Z.one concept™ blev stiftet i 1999 Milano-Italien og blev hurtigt en vigtig brik I den professionelle fashion verden og også i Danmark, for os som leverandør til de danske frisører og webshops. De har specialiseret sig i at udvikle unikke produkter baseret på naturlige ingredienser.

Z.one concept™


Z.One-Concepts ultimative mål er at udvikle & levere den højeste kvalitet af produkter & service kombineret med kreativitet og viden om den nyeste trend, som vi i Rokkedal-hair kan levere til dig. Vi i Rokkedal-hair kombinere høj kvalitets produkter med vigtig support, for at give dig de værktøjer du har brug for, for at du kan yde en professional service til dine kunder Så brug vores kompetencer i din business

Z.ONE-CONCEPTS HISTORIE

Z.One-Concept er en italiensk virksomhed som blev stiftet i 1999 af Ivano Panzeri i Milano. Z.One-Concept kom til Rokkedal-hair i Danmark, hvor Milk_Shake, Depot The Male Tools & Simply Zen blev Implementeret og blev lynhurtigt et attraktivt brand på det danske marked. Z.One-Concept går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller naturen. Deres Mission er at skabe lækre og professionelle produkter med det bedste fra naturen, at tænke anderledes, følge med tidens trends og skabe innovative og succesfulde historier. Denne mission gør også at de skiller sig ud og er helt unikke.

Upgrade-hair

Vi er en B2B baseret virksomhed, som sælger vores produkter igennem saloner, beauty stores og Webshops.

Vi tilbyder udelukkende professionelle produkter og service af høj kvalitet. Vi tilbyder et anderledes brand hvor sparring & mentoring som coaching – produktviden - mål & vision sætning - planlægning - personligt udvikling/lederskab er i fokus. Vi hjælper dig til at tage skridtet, til next level i din business, via ideer` til marketing & udvikling af dig og din virksomhed.

Værdier

 INNOVATION– PASSION – HEART
 QUALITY – IMPACT – DESIGN – DYNAMISM – ENERGY

Vision

 Vores vision I UPGRADE-HAIR er at gøre en forskel for den enkelte, via vores koncept med lækre kvalitetsprodukter, sparring & mentoring. Vi ønsker at skabe en moderne og nytænkende virksomhed - med kundens ønske i fokus. Vi arbejder ud fra et koncept som indeholder værktøj og mentoring til at løfte dit personlige lederskab og med disse værktøjer, kan du tage virksomheden til next level.

Mission

Vores mission er at levere de bedste og mest professionelle løsninger, som du kan levere til dine kunder. Med den højeste kvalitet af produkter, service & support, kan du opnå succes I din business.

Mål

 Vores ultimative mål er at servicere dig med produkter og support, af højeste kvalitet. Vi vil inspirere dig med den nyeste trend lige fra hjertet af Italien - nemlig Milano. Vores mål er også at levere høj kvalitets marketingsmateriale som du kan yde den bedste og mest professionelle service overfor dine kunder.

SERVICE & SUPPORT 

VI ER ET TEAM AF EKSPERTER, TIL AT SUPPORTERE DIG

Produkterne vi levere er udviklet på den seneste teknologi, for at give dig mulighed for den bedste kvalitet & de bedste vilkår. Udover dette levere vi også support & mentorring så du kan opnå den succes du ønsker, både personligt og ikke mindst med din virksomhed.

parallax

BÆREDYGTIGHED

FOR KUNDENS VELVÆRE & MILJØET

 Z.One-Concept virksomhedsstrategi er skabt med naturen i tankerne og med fokus på at vælge naturlige & økologiske ingredienser når produktudviklingen sker. Formularer bliver lavet med en miljømæssig tankegang og rå-materialerne er nøje udvalgte, med respekt for miljøet. Der anvendes også elektricitet fra vedvarende ressourcer. Emballagen på produkterne er fremstillet af miljøvenligt emballage, 50% genanvendt plast som indeholder et specielt tilsætningsstof, der fremskynder den biologiske nedbrydningsprocess. Marketingsmaterialet er printet på genanvendeligt papir & andet trykt materiale er så vidt muligt produceret af genbrugs eller bæredygtigt materiale.

NATURE IS OUR ALLY AND WE WANT TO RESPECT IT